Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 2 oktober, 2023 13:0014:00
 • Vinnova, Upphandlingsmyndigheten, DIGG, SKR
 • Seminarium/föreläsning
 • Toppledarsamtal

  Välkomna till Innovationsveckans toppledarsamtal med fokus på framtiden! Vad kommer att vara på nyheterna 2035? Hur kan vi staka ut en riktning mot en önskad framtid i en alltmer föränderlig värld. Följ med oss i toppledarsamtalet så får du se!

  En ökad osäkerhet i vårt närområde och internationellt  påverkar oss både privat och professionellt. Även organisationer behöver förhålla sig till en mer oförutsägbar morgondag. .  

  Där det finns osäkerhet finns också möjligheter. För att ta tillvara möjligheterna behöver vi bli bättre på att strategisk framsyn och tolka tecken och tidiga signaler. Vi behöver ställa oss frågan ”Tänk om?” Sällan har det väl varit så viktigt att nyttja den innovationskraft som finns i offentliga Sverige. Men vad kan vi göra idag för att styra mot en önskad framtid? Hur kan framsyn, scenarier, framtidsprototyper bli en mer naturlig del i organisationers planering, styrning och ledning? Det är några av frågorna som samtalet kretsar kring. Dessutom kommer vi pejla in en nyhetssändning från framtiden.  

  För femte året i rad bjuder initiativtagarna DIGG, Upphandlingsmyndigheten, Vinnova och SKR in till Innovationsveckan. Under detta samtal kommer du träffa ledarna de fyra organisationerna som står bakom Innovationsveckan; Viktoria Hagelstedt, Inger EK, Darja Isaksson och Palle Lundberg. 

  Hanna Elving från Innovation Leadership Group kommer att moderera samtalet. 

  Välkomna till årets Toppledarsamtal om framtiden! 

   

  Ps. för dig som själv vill diskutera nyhetssändningen från framtiden “Dina nyheter”, välkommen till seminariet fredag 6/10 kl. 9-10 https://innovationsveckan.nu/program/dina-nyheter-fran-framtiden/

  Information

  Datum
  2 oktober, 2023
  Tid
  13:00–14:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Vinnova, Upphandlingsmyndigheten, DIGG, SKR
  Kontaktperson
  Tove Löfgren
  E-post
  tove.lofgren@skr.se
  Länkar
  https://innovationsveckan.nu/program/dina-nyheter-fran-framtiden/