« Alla nyheter

2020-08-17

Årets innovationsvecka växer fram – nu kan du ta del av programmet!

Från och med idag (17 augusti) kan du söka i årets program för Innovationsveckan, som redan innehåller ett 40-tal aktiviteter och nya tillkommer varje dag! I årets program är övervägande aktiviteter digitala och öppna för alla att ta del av. Dessutom kommer delar av programmet även att finns tillgängligt i efterhand genom inspelade webbsändningar.

Sök i  programmet

Om Innovationsveckan
Innovationsveckan är en plattform för alla som utvecklar offentlig sektor. Upplägget för Innovationsveckan liknar Almedalsveckan, med ett program som skapas av en mängd olika aktörer i offentlig sektor och deras samarbetspartners och äger rum i hela landet. Gemensamt är att vi alla arbetar för ett mer innovativt offentligt Sverige. SKR, Vinnova, Upphandlingsmyndigheten och DIGG erbjuder plattformen för det gemensamma programmet och hjälper till att sprida information om aktiviteterna.

Vill ni vara med som arrangör?
Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan. Det gäller även privata aktörer, civilsamhällesorganisationer m.fl., så länge aktiviteten har en medarrangör eller medverkande part från offentlig sektor. Deadline för att anmäla en aktivitet till programmet är den 1 oktober.

Anmäl en aktivitet