« Alla nyheter

Anmäl aktiviteter

2020-04-15

Anmälan har nu öppnat – välkommen att bli en del av Innovationsveckan 2020!

Den 5–9 oktober anordnas Innovationsveckan för andra året i rad och från och med idag kan ni registrera aktiviteter att bli del av det gemensamma programmet. Registrering av aktiviteter kan göras fram tills veckans genomförande, men ju tidigare desto bättre om ni vill nå ut med era programpunkter.

Aktiviteter över hela landet 
Innovationsveckan är unik: den är lokal och nationell samtidigt. Programmet skapar vi tillsammans, med aktiviteter lokalt och digitalt. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan. Gemensamt är att vi alla arbetar för ett mer innovativt offentligt Sverige.

Under veckan vill vi mobilisera er aktörer som är engagerade i olika former av innovationsarbete inom offentlig sektor. Tillsammans kan vi väcka intresse och uppmärksamhet för det viktiga innovationsarbete som pågår i hela landet!

Extra fokus på digitala möten 

I år fokuserar vi extra mycket på digitala möten. Det ger möjlighet för fler att ta del av det ni vill visa upp, eller berätta om, och som på olika sätt bidrar till att möta samhällets utmaningar. Fundera gärna över om just din aktivitet även kan göras digitalt, via exempelvis Teams, Zoom eller andra verktyg.

Gemensamt program för att nå fler

Genom att lägga in era aktiviteter här på Innovationsveckan.nu blir ni del av ett gemensamt program, ett nationellt paraply som ger er tillfälle att nå och involvera fler i ert arbete – medarbetare, politiker, samverkanspartners och inte minst de vi finns till för – invånarna.

Veckan genomförs på initiativ från Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – myndigheten för digital förvaltning. Vi initiativtagare hoppas att ni vill vara med och arrangera aktiviteter under Innovationsveckan och på så sätt bidra med era kunskaper och erfarenheter.

Välkommen att bli en del av Innovationsveckan 2020!

Läs mer: Anmäl en aktivitet

 

Innovationsveckan i sociala medier
Linkedin och Twitter kan du följa nyheter om Innovationsveckan. Genom att gå med i Linkedin-evenemanget Innovationsveckan 2020 kan du få kontakt med andra arrangörer och deltagare. Vår gemensamma hashtagg är #innovationsveckan, använda gärna den i er kommunikation.