Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 6 oktober, 2023 10:0011:30
 • Boet, Bodens kommun
 • Seminarium/föreläsning
 • Praktikfall, Bodens kommun: Att breddinföra det digitala verksamhetsstödet Boet inom LSS Bostad med särskild service

  Boden har med stor framgång implementerat det digitala verksamhetsstödet Boet på sina LSS-boende. Lyssna på medarbetare från Boden som tillsammans med Anette Hjalmarsson från Boet kommer berätta om införandet, lärdomar och utmaningar.

  För tredje året i rad ordnar Boet tillsammans med befintliga kunder webbinarier under Innovationsveckan. Första året, 2021, satt medarbetare från Bodens kommun med och lyssnade. Det är med stor glädje och stolthet som vi nu planerar för vårt tredje Innovationsveckan-event, den här gången tillsammans med medarbetare från just Boden. Vi kommer dels beskriva Boet lite kort, men framför allt kommer medarbetarna från Boden berätta om införandet av Boet. Vilka lärdomar har man dragit, vilka utmaningar har man haft, vilka vinster ser man? Både ur personalens, brukarens men även verksamhetens perspektiv.

  Boet är ett verksamhetsnära och användarvänligt verktyg som främjar delaktighet, inflytande och självbestämmande för den enskilde, men också ett verktyg som underlättar för personalen att hålla dessa begrepp levande.

  Målgrupp: Personal och enhetschefer på LSS-boende, både ni som aldrig hört talas om Boet men är nyfikna men även ni som använder Boet idag och vill inspireras av Bodens fina arbete.
  För den som är mer intresserad av ledning och organisation kring införandet av Boet hänvisar vi istället till vårt webbinarium måndag 2/10 då Laholms kommuns avdelningschef berättar om sitt strategiska beslut att införa Boet.

  Information

  Datum
  6 oktober, 2023
  Tid
  10:00–11:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Boet, Bodens kommun
  Kontaktperson
  Anette Hjalmarsson
  E-post
  anette@boettech.se
  Anmäl via formuläret, länk till webbinariet skickas separat några dagar innan.
  Länkar
  http://www.boettech.se