Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 3 oktober 13:0016:00
 • Stockholm
 • Stadsledningskontoret Stockholms stad
 • Seminarium/föreläsning
 • Workshop
 • Leda och organisera
 • Innovation i Stockholms stad – Vad behöver finnas på plats för att arbeta med innovation?

  Stockholms stads chefer och medarbetare är välkomna att delta på en workshop om vad som behöver finnas på plats i verksamheten för att kunna bedriva ett fungerande innovationsarbete.

  Stockholms stads nya e-utbildning om innovation är tillgänglig för alla stadens medarbetare. Utbildningen är i tre moduler och detta seminarium lyfter modul 2: Vad behöver finnas på plats för att arbeta med innovation? Utbildningen är digital och tar ungefär 40 minuter att genomföra. Du behöver ha gjort utbildningen innan denna workshop.
  Program
  13:00 Välkomna!
  Vad behöver finnas på plats i verksamheten för att driva ett aktivt innovationsarbete?
  Vilka strukturer behöver finnas på plats och hur får vi till en innovativ kultur?
  Diskussioner och reflektion enskilt och i grupp. Verktyg presenteras och testas.
  15:55 Avslut

  Anmälan görs senast 2023-09-20 på särskild länk i inbjudan. Du kan få den från christine.oljelund@stockholm.se En vecka innan workshopen, senast den 26 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor.

  Därför jobbar Stockholms stad med innovation
  Det växande Stockholm stimulerar till nytänkande i arbetet med att förverkliga stadens vision – Möjligheternas Stockholm – där innovationer skapar förutsättningar för nya och bättre lösningar inom stadens verksamheter. Dessa lösningar ska bidra till en bättre samhällsservice och tillgänglighet, hållbar samhällsutveckling och högre livskvalitet för stockholmarna.
  Vi arbetar tillsammans, internt och externt, för att skapa värde för våra målgrupper. För att lyckas krävs ett öppet och tillåtande ledarskap, en kultur där goda idéer utvecklas och samverkan främjas samt ny teknik med AI och digitalisering. Stockholms stad deltar i innovationsveckan för att ta del av och dela lärdomar och erfarenheter som bidrar till höjd innovationskapacitet.

  Information

  Datum
  3 oktober
  Tid
  13:00–16:00
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Adress
  Hantverkargatan 3D, Stockholm
  + Google Map
  Arrangör
  Stadsledningskontoret Stockholms stad
  Kontaktperson
  Christine Oljelund
  E-post
  christine.oljelund@stockholm.se
  Anmälan är öppen för chefer och medarbetare i Stockholms stad via särskild inbjudan med anmälningslänk. Anmälan görs senast 2023-09-20 - är du intresserad av att få en inbjudan med anmälningslänk så kontakta christine.oljelund@stockholm.se En vecka innan seminariet, senast den 26 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor.