Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 2 oktober, 2023 14:3016:00
 • Stockholm
 • Stadsledningskontoret Stockholms stad
 • Seminarium/föreläsning
 • Workshop
 • Innovation i Stockholms stad – Vad är innovation och varför behöver vi arbeta med det?

  Stockholms stads medarbetare inbjuds att delta på ett aktivt seminarium om innovation. Vad är innovation och varför behöver vi arbeta med det?

  Stockholms stads nya e-utbildning om innovation är tillgänglig för alla stadens medarbetare på vår utbildningsplattform. Utbildningen är i tre moduler och detta seminarium lyfter modul 1: Varför behöver vi arbeta med innovation? E-utbildningen är digital och tar ungefär 20 minuter att genomföra. Du behöver ha gjort utbildningen innan seminariet.

  Program
  14:30 Välkomna!
  Vad är innovation och varför behöver vi arbeta med innovation? Hur kan vi starta innovationsarbetet i den egna verksamheten? Diskussioner och reflektion enskilt och i grupper för att konkretisera hur vi kan öka vår innovationsförmåga.
  15:55 Avslut

  Anmälan görs senast 2023-09-20 – är du intresserad av att få en inbjudan med anmälningslänk så kontakta christine.oljelund@stockholm.se
  En vecka innan seminariet, senast den 25 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor.

  Därför jobbar Stockholms stad med innovation
  Det växande Stockholm stimulerar till nytänkande i arbetet med att förverkliga stadens vision – Möjligheternas Stockholm – där innovationer skapar förutsättningar för nya och bättre lösningar inom stadens verksamheter. Dessa lösningar ska bidra till en bättre samhällsservice och tillgänglighet, hållbar samhällsutveckling och högre livskvalitet för stockholmarna.

  Vi arbetar tillsammans, internt och externt, för att skapa värde för våra målgrupper. För att lyckas krävs ett öppet och tillåtande ledarskap, en kultur där goda idéer utvecklas och samverkan främjas samt ny teknik med AI och digitalisering. Stockholms stad deltar i innovationsveckan för att ta del av och dela lärdomar och erfarenheter som bidrar till höjd innovationskapacitet.

  Information

  Datum
  2 oktober, 2023
  Tid
  14:30–16:00
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Adress
  Hantverkargatan 3D, Stockholm
  + Google Map
  Arrangör
  Stadsledningskontoret Stockholms stad
  Kontaktperson
  Christine Oljelund
  E-post
  christine.oljelund@stockholm.se
  Anmälan är öppen för medarbetare i Stockholms stad. Anmälan görs senast 2023-09-20 - är du intresserad av att få en inbjudan med anmälningslänk så kontakta christine.oljelund@stockholm.se En vecka innan seminariet, senast den 25 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor