Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • 4 oktober 13:0016:00
 • Stockholm
 • Stadsledningskontoret Stockholms stad
 • Workshop
 • Leda och organisera
 • Innovation i Stockholms stad – Hur arbetar vi praktiskt med innovation?

  Stockholms stads medarbetare är välkomna att delta på en workshop om innovation och vilka verktyg och metoder du kan använda för att arbeta med innovation.

  Stockholms stads nya e-utbildning om innovation är tillgänglig för alla stadens medarbetare. Utbildningen är i tre moduler och denna workshop lyfter modul 3: Hur arbetar vi praktiskt med innovation? Utbildningen är digital och tar ungefär 40 minuter att genomföra. Du behöver ha gjort utbildningen innan workshopen.

  Program
  13:00 Innovation i Stockholms stad. Hur arbetar vi innovativt i våra verksamheter? Vi går igenom innovationsprocessen med verktyg och metoder och testar olika verktyg.
  15:55 Avslut

  Anmälan görs senast 2023-09-20 på särskild länk i inbjudan som du får från christine.oljelund@stockholm.se En vecka innan workshopen, senast den 27 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor.

  Därför jobbar Stockholms stad med innovation
  Det växande Stockholm stimulerar till nytänkande i arbetet med att förverkliga stadens vision – Möjligheternas Stockholm – där innovationer skapar förutsättningar för nya och bättre lösningar inom stadens verksamheter. Dessa lösningar ska bidra till en bättre samhällsservice och tillgänglighet, hållbar samhällsutveckling och högre livskvalitet för stockholmarna.

  Vi arbetar tillsammans, internt och externt, för att skapa värde för våra målgrupper. För att lyckas krävs ett öppet och tillåtande ledarskap, en kultur där goda idéer utvecklas och samverkan främjas samt ny teknik med AI och digitalisering. Stockholms stad deltar i innovationsveckan för att ta del av och dela lärdomar och erfarenheter som bidrar till höjd innovationskapacitet.

  Information

  Datum
  4 oktober
  Tid
  13:00–16:00
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Adress
  Hantverkargatan 3D, Stockholm
  + Google Map
  Arrangör
  Stadsledningskontoret Stockholms stad
  Kontaktperson
  Christine Oljelund
  E-post
  christine.oljelund@stockholm.se
  Föranmälan krävs
  Anmälan
  Anmälan är öppen för Stockholms stads medarbetare via särskild inbjudan med anmälningslänk. Anmälan görs senast 2023-09-20 - är du intresserad av att få en inbjudan med anmälningslänk så kontakta christine.oljelund@stockholm.se En vecka innan seminariet, senast den 27 september, vill vi att du som fått bekräftelse att delta har gjort e-utbildningen och skickar e-post med svar på några frågor.