Från inspiration till genomförande – Erfarenhetsbanken för hållbara offentliga måltider samlar och sprider metoder och arbetssätt. Genom att dra nytta av varandras lärdomar kan måltidsorganisationer och andra aktörer i ännu större utsträckning bidra till ett hållbart matsystem.
Söker du inspiration för att komma vidare med en utmaning, eller har ni utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt? Med hjälp av Erfarenhetsbanken kan vi korta startsträckan och göra vägen lite rakare för alla som vill prova något nytt. I Erfarenhetsbanken kan du dela egna erfarenheter och ta del av andras lösningar för hållbara skolmåltider. Men vi tror inte att förändring bara sker genom en bank av goda exempel, därför genomför vi även fördjupande aktiviteter kopplade till lösningarna i Erfarenhetsbanken. Vill du vara med i omställningen?
Välkomna till ett seminarie som tar dig med på en guidad tur i Erfarenhetsbanken och som blickar framåt – gemensamt!
Medverkar:
Anna Lundstedt, MATtanken, Jordbruksverket
Sofia Denzler, MATtanken, Jordbruksverket
Elin Sandström, Livsmedelsverket
Information