Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

  • Den här aktiviteten har ägt rum.
  • 5 oktober, 2023 11:3012:00
  • Jordbruksverket/MATtanken, Livsmedelsverket
  • Seminarium/föreläsning
  • Erfarenhetsbanken ger spridning åt framgångsrika arbetssätt – så kan du bidra till hållbara skolmåltider

    Från inspiration till genomförande – Erfarenhetsbanken för hållbara offentliga måltider samlar och sprider metoder och arbetssätt. Genom att dra nytta av varandras lärdomar kan måltidsorganisationer och andra aktörer i ännu större utsträckning bidra till ett hållbart matsystem.

    Söker du inspiration för att komma vidare med en utmaning, eller har ni utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt? Med hjälp av Erfarenhetsbanken kan vi korta startsträckan och göra vägen lite rakare för alla som vill prova något nytt. I Erfarenhetsbanken kan du dela egna erfarenheter och ta del av andras lösningar för hållbara skolmåltider. Men vi tror inte att förändring bara sker genom en bank av goda exempel, därför genomför vi även fördjupande aktiviteter kopplade till lösningarna i Erfarenhetsbanken. Vill du vara med i omställningen?

    Välkomna till ett seminarie som tar dig med på en guidad tur i Erfarenhetsbanken och som blickar framåt – gemensamt!

    Medverkar:
    Anna Lundstedt, MATtanken, Jordbruksverket
    Sofia Denzler, MATtanken, Jordbruksverket
    Elin Sandström, Livsmedelsverket

    Information

    Datum
    5 oktober, 2023
    Tid
    11:30–12:00
    Hur kan man delta?
    Digitalt
    Arrangör
    Jordbruksverket/MATtanken, Livsmedelsverket
    Kontaktperson
    Elin Sandström
    E-post
    elin.sandstrom@slv.se
    Detta seminarium är en programpunkt under rubriken Ett nytt recept för skolmåltider - en förmiddag om hur myndigheter och kommuner arbetar tillsammans för ett hållbart skolmåltidssystem.