Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 2 oktober, 2023 10:0011:00
 • Boet, Laholms kommun
 • Seminarium/föreläsning
 • Betydelsen av ledarskap vid förändringsarbete och digitalisering inom LSS BmSS

  Lyssna på verksamhetschef Eva Thelander, Laholms kommun, som tillsammans med Anette Hjalmarsson från Boet berättar om införandet av Boet på några av kommunens LSS-boenden och den strategiska tanken bakom, ur ett ledningsperspektiv.

  Boet är ett verksamhetsnära och användarvänligt verktyg som främjar delaktighet, inflytande och självbestämmande för den enskilde, men också ett verktyg som underlättar för personalen att hålla dessa begrepp levande. Vi kommer dels beskriva Boet lite kort, men framför allt kommer verksamhetschef Eva Thelander, Laholms kommun, berätta om hur hon tänkte när hon beslutade att införa Boet på några av de LSS-boenden hon ansvarar för. Vilka möjligheter och vilka utmaningar såg hon? Hur blev det? Vilka lärdomar och insikter? Hur tänker Eva kring ledning och organisation vid förändring i allmänhet och digitalisering i synnerhet?

  Målgrupp: Enhetschefer, avdelningschefer, verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare och liknande med (förändrings-)ledande funktioner.
  Är du personal på ett LSS-boende och nyfiken på Boet rekommenderar vi istället vårt webbinarium fredag 6/10 kl. 10-11.30 tillsammans med medarbetare från Bodens kommun.

  Information

  Datum
  2 oktober, 2023
  Tid
  10:00–11:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Boet, Laholms kommun
  Kontaktperson
  Anette Hjalmarsson
  E-post
  anette@boettech.se
  Anmäl via formuläret, länk till webbinariet skickas separat några dagar innan.
  Länkar
  http://www.boettech.se