« Alla nyheter

Kvinna blir glad att anmälan är öppen, text att anmälan är öppen

2022-05-22

Anmälan är öppen

Nu öppnar vi upp anmälan till årets Innovationsvecka. Innovationsveckan 2022 äger rum 3-7 oktober och i vanlig ordning står vi för plattformen och ni för innehållet.

Under förra årets Innovationsvecka hade vi cirka 200 aktiviteter som gick av stapeln under veckan, varav de flesta var digitala. Hur det blir i år avgör arrangörerna som själva skapar och ansvarar för sina program och aktiviteter.

Under Innovationsveckan fokuserar vi på att sprida och dela smarta lösningar inom offentlig sektor. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan, dock behöver aktören ha en arrangerande/medverkande part från offentlig sektor. Det kostar inget att anmäla en aktivitet och alla anmälda aktiviteter publiceras i veckans gemensamma program. Vi håller registreringen öppen fram till Innovationsveckans genomförande.

Bakom initiativet står Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning.

Tillsammans skapar vi Innovationsveckan för mer innovation i offentlig sektor.

Vill du vara säker på att inte missa något? Följ oss på LinkedIn