« Alla nyheter

2024-06-03

Anmälan är öppen

Nu öppnar vi upp anmälan av aktiviteter till Innovationsveckan 2024 som äger rum
30 september – 4 oktober. I vanlig ordning står vi för plattformen och ni för innehållet!

Under veckan vill vi uppmärksamma allt bra som görs, såväl lokalt som nationellt, så att nya lösningar, arbetssätt och idéer kan spridas till fler.

Tillsammans med offentliga Sverige bygger vi Innovationsveckan. Som arrangör är du med och skapar årets program. Varje år är olika arrangörer med och skapar över 100 arrangemang. Så än så länge vet vi inte hur programmet kommer se ut, men vi är nyfikna!

Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan, dock behöver det finnas en arrangerande/medverkande part från offentlig sektor eller civilsamhälle. Det kostar inget att anmäla en aktivitet och alla anmälda aktiviteter publiceras i veckans gemensamma program. Vi håller registreringen öppen fram till 27 september.

Programmet för deltagare öppnas 19 augusti.

Bakom Innovationsveckan står Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet och Upphandlingsmyndigheten. I år samarbetar vi med Viable Cities, AI Sweden och SustainGov för att skapa ytterligare fokus på spridning av lösningar och arbetssätt.

Tillsammans skapar vi Innovationsveckan för mer innovation i offentlig sektor.

Här kan du skapa din aktivitet

Vill du vara säker på att inte missa något? Följ oss på LinkedIn