« Alla nyheter

Innovationsveckan 2020

2020-03-30

Förberedelser pågår för Innovationsveckan 2020

För andra året i rad tar SKR och Vinnova initiativet till en nationell Innovationsvecka för offentlig sektor. I år äger veckan rum den 5-9 oktober och förberedelserna pågår för fullt, bland annat uppdaterar vi kalendariets funktionalitet så att det ska bli lättare att använda.

Det gemensamma kalendariet här på sajten är själva navet i den nationella Innovationsveckan, något som vi ser som extra värdefullt i dessa tider, när läget kräver att vi kan samlas och lära av varandra oberoende av var vi befinner oss i landet.

Innovationsveckans aktiviteter arrangeras av oss alla gemensamt, runtom i landet och på webben eller i andra digitala plattformar. Vår ambition är att det ska vara lätt för er arrangörer att nå ut med era aktiviteter och för deltagare att hitta spännande programpunkter!

Inom kort kommer det finnas möjlighet att registrera sig som arrangör och anmäla sina aktiviteter här på sidan. Här kan du se hur programmet såg ut förra året när veckan anordnades för första gången: Innovationsveckan 2019

Har du frågor om Innovationsveckan? Kontakta gärna projektledare Emelie Risberg Hellström, innovationsveckan@skr.se