Tack!

Vad roligt att du har anmält en aktivitet till Innovationsveckan 2020!
Vi har skickat ett bekräftelsemejl med en kopia på din anmälan till e-postadressen som du angav när du skapade ditt användarkonto.

Vad händer nu?

Om du har kryssat för att aktiviteten är Klar för granskning kommer vi att gå igenom innehållet och om något är oklart kontaktar vi er. När vi godkänt aktiviteten publicerar vi den i programmet, ni får då ett automatiskt mejl till den mejladress som är kopplat till ert användarkonto. Observera att i början av registreringsperioden kommer publicerade aktiviteter inte ligga öppet på sidan för besökare att hitta, utan det sker när kalendariets har fyllts på lite mer.

Om du kryssat för att aktiviteten är Under arbete kommer den i din aktivitetslista ha Status ”väntar på godkännande”, men om du vill att den ska granskas av oss behöver du gå in i aktiviteten och markera den som Klar för granskning.

Ändra i aktiviteter
Innovationsveckans kalendarium bygger på att ni som arrangörer själva registrerar och håller koll på era aktiviteter. På sidan Mina aktiviteter ser ni era registrerade aktiviteter och kan enkelt uppdatera information, ta bort dem eller se status för godkännande. Ni kan också få en förhandstitt på hur aktiviteten ser ut “live”, när den väl publiceras genom att klicka på “Visa”. Utnyttja dessa funktioner för att dubbelkolla så att all information är korrekt. Säkerställ att all information är korrekt och att länkar och annat som era deltagare behöver för att anmäla sig och kontakta er finns på plats.

Lägg till en ny aktivitet Mina aktiviteter

Har ni frågor?

Kontakta oss som arbetar med Innovationsveckan! Eller mejla till innovationsveckan@skr.se