Tack!

Vad roligt att du har anmält en aktivitet till Innovationsveckan 2020!
Vi har skickat ett bekräftelsemejl med en kopia på din anmälan till e-postadressen som du angav när du skapade ditt användarkonto.

Vad händer nu?

Om du kryssat för att aktiviteten är Under arbete tolkar vi det som att du behöver mer tid att jobba med den innan publicering. I din lista under Mina aktiviteter kommer det stå ”väntar på godkännande”, men vi kommer inte att granska den om du inte markerat den som Klar för granskning.

Om du kryssat för att aktiviteten är Klar för granskning kommer vi att gå igenom innehållet och om något är oklart kontaktar vi dig. När vi godkänt aktiviteten får du ett automatiskt mejl till den mejladress som är kopplad till användarkontot. Observera att i början av registreringsperioden kommer godkända aktiviteter synas för er arrangörer som har länken till programmet, men programmet kommer inte ligga öppet på sidan för besökare förrän det har fyllts på med fler aktiviteter.

 Under juli månad kan granskningen av aktiviteter dröja, liksom svar på eventuella frågor, men den 3 augusti är vi tillbaka med full styrka.

Ändra i aktiviteter
Innovationsveckans program bygger på att ni som arrangörer själva registrerar och håller koll på era aktiviteter. På sidan Mina aktiviteter ser ni era registrerade aktiviteter och kan enkelt uppdatera information, ta bort dem eller se status för godkännande. Ni kan också få en förhandstitt på hur aktiviteten ser ut “live”, när den väl publiceras genom att klicka på “Visa”. Utnyttja dessa funktioner för att säkerställa att all information är korrekt och att länkar och annat som era deltagare behöver för att anmäla sig och kontakta er finns på plats innan publicering.

Lägg till en ny aktivitet Mina aktiviteter

Innovationsveckan i sociala medier

Linkedin och Twitter kan du följa nyheter om Innovationsveckan. Genom att gå med i Linkedin-evenemanget Innovationsveckan 2020 kan du få kontakt med andra arrangörer och deltagare. Vår gemensamma hashtagg är #innovationsveckan, använda gärna den i er kommunikation.

Har du frågor?

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar med veckan, kontakta oss gärna om du har frågor eller vill bolla idéer kring ert deltagande.