Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 9 oktober, 2020 13:0013:30
 • Innovationsveckan
 • Övrigt
 • Verksamhetsövergripande
 • Vem vinner Lätt att sprida-priset 2020?

  Under denna direktsändning presenteras finalisterna till Lätt att sprida-priset 2020 och årets vinnare avslöjas!

  Lätt att sprida-priset är en utmärkelse som delas ut under Innovationsveckan för att lyfta fram och sprida smarta lösningar i offentlig sektor som är lätta för andra verksamheter att ta till sig och återanvända. Tävlingen avgörs genom en öppen omröstning under Innovationsveckan.

  Årets tema är Smarta lösningar i en annorlunda tid och bidragen består av korta 1-minutersfilmer. Alla bidrag som gått till final i årets tävling, efter ett första juryurval, går att se och rösta på från den 5 oktober kl.08.00 till den 8 oktober kl.15.00.

  Vinnaren får, förutom ära och berömmelse, stöd att dela med sig av lösningen så den kan göra ännu mer nytta i andra verksamheter.

  Lätt att sprida-priset är en del av Innovationsveckan, som är ett initiativ från Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning.

  Läs mer om priset

  Information

  Datum
  9 oktober, 2020
  Tid
  13:00–13:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Innovationsveckan
  Kontaktperson
  Emelie Risberg Hellström
  E-post
  innovationsveckan@skr.se
  Sändningen sker via Zoom webinars. Ingen föranmälan krävs och du behöver inte ladda ned någon programvara utan kan delta i webbläsaren om du vill.