Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 4 oktober, 2021 09:0010:00
 • Yesbox Göteborg, GovTech Sweden, Framtidenkoncernen, Vocean, Drivhuset Göteborg
 • Workshop
 • Demokrati
 • Integration
 • Invånarinvolvering
 • Näringslivsutveckling
 • Samhällsbyggnad
 • Världens Största Workshop: Innovationslabb

  Introduktion Världens Största Workshop. Vår utmaning: Hur gör vi Bergsjön, Biskopsgården, Hammarkullen, Hjällbo, Lövgärdet och Tynnered till världens bästa plats för barn och unga? Nu är DU inbjuden av att vara med på vårt innovationslabb under veckan.

  Vi bjuder in dig till vår live-studio på Yesbox Göteborg där vi berättar mer om upplägg, utmaningen, arbetssättet, verktyget Vocean och hur du kan vara med och bidra till att skapa världens bästa plats för barn och unga.
  Under veckan 4-7 oktober pågår ett innovationslabb (hybrid) där du är inbjuden att vara med.
  8 oktober avslutar vi med redovisning och summering kl 15-16 .

  Information

  Datum
  4 oktober, 2021
  Tid
  09:00–10:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Yesbox Göteborg, GovTech Sweden, Framtidenkoncernen, Vocean, Drivhuset Göteborg
  Kontaktperson
  Victoria Ahlén
  E-post
  victoria.ahlen@drivhuset.se
  Föranmälan krävs
  Anmälan
  SKAPA Engage in Change. Göteborgs framtid är allas vår sak. Demokratin firar 100 år. Världens Största Workshop vill synliggöra drömmar om en hållbar och inkluderande stad och utveckla dem till verklighet. Du kan jobba vidare med oceaner av röster för att främja demokratin och skapa ett bättre samhälle för barn och unga med start i Göteborg. Anmäl dig för att delta senast 30 september och "BE THE CHANGEMAKER". Vi behöver er ALLA: ung, studerande, erfaren, nyanländ, medborgare, besökare, nyfikna, ideell sektor, civilsamhället, näringslivet och/eller offentlig sektor. Under Innovationsveckan 4-8 oktober tar vi alla idéer vidare för att kombinera och sätta dem samman med stöd av Vocean till hållbara koncept i ett innovationslabb som sker i hybridmöten med basen på Yesbox Göteborg. Vi träffas 4-7 oktober kl 16-18 på Yesbox i Gamlestan. Du kan också delta på distans. Du kommer vara del i ett lag som jobbar vidare med en grupp av idéer. Varje lag ges möjlighet att utnyttja Yesbox lokaler övrig tid som ni väljer att jobba tillsammans under veckan. 4 oktober kl 9-10 sänder vi live från vår studio här på Yesbox för att starta veckans arbete. 8 oktober kl 15-16 redovisar vi vårt gemensamma resultat i en live-sändning. Håll utkik för länkar här:
  Länkar
  http://www.instagram.com/varldensstorstaworkshop21
  http://www.govtechsweden.se/varldens-storsta-workshop