Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 6 oktober, 2022 08:5511:30
 • Farsta
 • Stockholms stad
 • Workshop
 • Öppet hus
 • Välfärdsteknik på boenden och dagliga verksamheter och sysselsättningar

  Hur går det med användandet av välfärdsteknik på LSS-boenden och i daglig verksamhet? Vissa har kommit långt och andra är i startgroparna. Stockholms stads verksamheter delar sina erfarenheter med varandra.

  Du som är enhetschef eller ansvarig chef på daglig verksamhet eller LSS-boende i Stockholms stad är välkommen att delta själv eller utse lämplig representant för verksamheten att delta. Vi delar lärdomar, erfarenheter och goda exempel. Vi bjuder varandra både på framgångar och på felsatsningar.

  Syftet med dagen är att nätverka och dela erfarenheter inom kommunen. Vi får en möjlighet att dela tips för utveckling med varandra. För er som är i startgroparna kan detta tillfälle ge er möjlighet att ta del av vad andra verksamheter lärt och gjort med välfärdsteknik.

  Ta gärna med exempel på sådant som köpts, för att kunna dela hur det funkar.

  Välkomna!
  Christine Oljelund, innovations- och kvalitetsstrateg på stadsledningskontoret och Lisa Gagnerud, utredare på socialförvaltningen

  Därför deltar Stockholms stad i innovationsveckan:
  Det växande Stockholm stimulerar till nytänkande i arbetet med att förverkliga stadens vision – Möjligheternas Stockholm – där innovationer skapar förutsättningar för nya och bättre lösningar inom stadens verksamheter. Dessa lösningar ska bidra till en bättre samhällsservice och tillgänglighet, hållbar samhällsutveckling och högre livskvalitet för stockholmarna.

  För att lyckas krävs ett öppet och tillåtande ledarskap, en kultur där goda idéer utvecklas och samverkan främjas samt ny teknik med AI och digitalisering. Stockholms stad deltar i innovationsveckan för att ta del av och dela lärdomar och erfarenheter som bidrar till höjd innovationskapacitet.

  Information

  Datum
  6 oktober, 2022
  Tid
  08:55–11:30
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Adress
  Storforsplan 36, Farsta
  + Google Map
  Arrangör
  Stockholms stad
  Kontaktperson
  Lisa Gagnerud
  E-post
  lisa.gagnerud@stockholm.se
  Anmälan för Stockholms stads verksamheter sker på denna länk: https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=17282280ec9a