Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 3 oktober, 2022 10:0012:00
 • Stockholm
 • Stockholms stad
 • Workshop
 • Vad står det och hur gör vi? Stockholms stad har ett nytt kvalitetsprogram. Vad betyder det för oss i vår verksamhet? Vi bjuder in till workshop.

  Vad betyder det nya kvalitetsprogrammet för er i er verksamhet? Välkommen till en workshop för att titta på de delar som rör innovation och på vilket sätt ni kan ta er an de delarna hos er. Denna workshop riktar sig till verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare och personer med intresse för innovationsfrågor som arbetar i Stockholms stad.

  Stockholms stad har ett nytt kvalitetsprogram som beslutades av Kommunfullmäktige den 21 februari i år. Vad betyder det för oss i vår verksamhet? Vi har en workshop där du väljer att arbeta igenom den eller de delar som påverkar och betyder mest i er verksamhet.

  Program
  10:00 Välkomna!
  Genomgång av de delar i kvalitetsprogrammet som särskilt pekar på innovation.
  10:30 Arbete i grupper eller enskilt för att konkretisera vad vi kan göra för att förverkliga intentionerna i programmet i våra verksamheter
  11:30 Samling och kort genomgång
  11:55 Avslut

  Anmälan görs senast 2022-09-28

  Därför deltar Stockholms stad i innovationsveckan:
  Stockholms stad – med alla sina verksamheter – ska tillhandahålla service och tjänster som är relevanta och av hög kvalitet för såväl dagens som morgondagens stockholmare.

  För att lyckas krävs ett öppet och tillåtande ledarskap, en kultur där goda idéer utvecklas och samverkan främjas samt ny teknik med AI och digitalisering. Stockholms stad deltar i innovationsveckan för att ta del av och dela lärdomar och erfarenheter som bidrar till höjd innovationskapacitet.

  Information

  Datum
  3 oktober, 2022
  Tid
  10:00–12:00
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Digitalt
  Adress
  Hantverkargatan 3D, Stockholm
  + Google Map
  Arrangör
  Stockholms stad
  Kontaktperson
  Christine Oljelund
  E-post
  christine.oljelund@stockholm.se
  Denna workshop riktar sig till verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare och personer med intresse för innovationsfrågor som arbetar i Stockholms stad. Anmälan sker senast den 28 september via denna länk: https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=ac3becf62376