Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 7 oktober, 2021 08:3014:30
 • Region Kronoberg, ESF-projekt Framtid Vård och omsorg
 • Seminarium/föreläsning
 • Hälsa sjukvård
 • Regional utveckling
 • Styrning och ledning
 • #InnovationsveckanKronoberg – Utvecklingsdag- Tema digitalisering och välfärdsinnovation inom vård och omsorg

  Följ med på en inspirerande digital dag med inriktning på välfärdsinnovation och digital transformation. Med föreläsare i toppklass tillsammans med en expertgrupp från olika verksamheter får vi ny energi , strategier och goda exempel som vi kan bära med oss i den fortsatta digitala utvecklingen. Välkomna!

  Dagen leds av Verklighetslabbet som följer med oss under en inspirerande resa genom digital transformation. Vi har föreläsare som Annelie Pompe, äventyrare och inspiratör som talar om mindset och mental inställning. Alice Orbelin är digital expert som ger oss användbar information om just digitalisering.

  Morten Hyllegaard, hyllad föreläsare som lyfter sådant som är viktigt i en tid med snabba förändringar med stor förmåga att relatera till oss själva.

  Vi har en expertgrupp med personer med olika bakgrund som delar med sig av sina erfarenheter och deras arbete och visioner med digital transformation som är där för att ge tips, stöd och svar på frågor.

  Utvecklingsdagen är möjlig tack vare ESF-projektet Framtid vård och omsorg, helt finansierat av Europeiska Socialfonden i syfte att höja medvetenheten, motivationen och kunskapen i digital transformation.

  Projektet har sex ingående kommuner och Region Kronoberg som tillsammans gett input och identifierat utbildningsbehov inom digitalisering som en grund för projektets insatser och aktiviteter.

  Projektet utgörs av två delprojekt: digitalisering och språk- och kommunikation. Båda delprojektet går hand i hand för att också knyta samman dem i gemensamma aktiviteter.

  Information

  Datum
  7 oktober, 2021
  Tid
  08:30–14:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt