Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 7 oktober, 2020 10:0012:00
 • Inkludera, Vinnova
 • Seminarium/föreläsning
 • Workshop
 • Rundabordssamtal om samverkan mellan offentlig och idéburen sektor

  Hur skapar vi fler samarbeten mellan idéburen och offentlig sektor? Varmt välkommen till ett inspirerande och lärorikt rundabordssamtal där vi tillsammans fördjupar oss i hur starka samarbeten mellan offentlig sektor och sociala aktörer kan byggas.

  Inkludera har sedan 2011 skapat över 100 samarbeten, och de sociala organisationer vi stöttar har i år avtal med 80 unika kommuner och stadsdelar. Under rundabordssamtalet fördjupar vi oss i små grupper om samarbeten mellan offentlig och idéburen sektor och hur man kan gå tillväga för att skapa fler samarbeten i praktiken.

  Rundabordssamtalet riktar sig till beslutsfattare inom offentlig sektor som skulle kunna ingå, eller som redan har ingått, samarbeten med sociala aktörer. Medverkar gör även representanter från sociala organisationer.

  Samtalet kräver inga förkunskaper, men för att få ut så mycket som möjligt av tiden rekommenderar vi att avsätta 30-45 minuter åt det förberedelsematerial vi kommer skicka ut på förhand.

  —————————————————-

  Inkludera jobbar med starka sociala innovationer som utvecklats på gräsrotsnivå. Tillsammans med entreprenörerna bakom dessa bygger vi finansiellt hållbara och skalbara organisationer. Vårt mål är att nya idéer ska bli nationella lösningar och det sker i huvudsak genom samarbeten med offentlig sektor.

  Under 2019 arbetade våra samarbetsorganisationer med 30 000 personer. Bland våra sociala organisationer finns Kompis Sverige, Idrott utan gränser och Maskrosbarn.

  Samtalet genomförs med finansiering från och i samarbete med Vinnova.

  Information

  Datum
  7 oktober, 2020
  Tid
  10:00–12:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt