Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 5 oktober 08:3009:00
 • Kungsbacka kommun
 • Seminarium/föreläsning
 • Leda och organisera
 • Ny teknik och data
 • Övrigt
 • Omvärldsanalys i en föränderlig värld – så arbetar Kungsbacka med omvärldsbevakning

  Vi befinner oss i en kontinuerlig förändring som sker allt snabbare. Att kunna förstå och förhålla sig till hur olika trender och omvärldsfaktorer påverkar Kungsbacka kommun, som övriga organisationer, är av stor betydelse för att vi ska kunna förbereda oss och agera för framtiden.

  Under denna webbinarium kommer Niclas Siljedahl, utvecklingsledare och omvärldsbevakare (vår egen Kairos Future 😉) berätta om Kungsbacka kommuns nya arbetssätt för omvärldsanalys och framtidsspaning där samtliga kommunens förvaltningar är med i arbetet. Han kommer nämna fler andra satsningar som också är under arbete för att skärpa vår förmåga att se och förstå omvärlden för att förbereda oss för framtiden.

  “Kungsbacka i världen” som är en uppskattad omvärldsrapport och som släpps varje år sedan 2021, är både en del av, och ett resultat av, detta nya arbetssätt för omvärldsanalys i Kungsbacka kommun. Årets rapport “Kungsbacka i världen 2024” släpp officiellt i januari men en beta-version kommer redan i oktober. Niclas har gått med på att bjuda på en sneak-peek, en exklusiv förhandstitt i kommande “Kungsbacka i världen”.

  Se länken till höger för mer information om omvärldsanalysen: “Kungsbacka i världen” och för att ladda ner förra årets “Kungsbacka i världen”.

  Webbinarium startar 8.30 och slutar 9.00 (30 min). Det kommer finnas möjlighet att stanna kvar för att ställa frågor till Niclas Siljedahl efter aktiviteten, dvs mellan kl. 9.00 och ca 9.15.

  Digitala välkommen,
  Kungsbacka kommun

  Information

  Datum
  5 oktober
  Tid
  08:30–09:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Kungsbacka kommun
  Kontaktperson
  Haris Kadic
  E-post
  haris.kadic@kungsbacka.se
  Anmäl via formuläret så kommer du få en sändningslänk någon dag innan arrangemanget.
  Länkar
  https://kungsbacka.se/kommun-och-politik/kommunfakta/omvarldsanalys-kungsbacka-i-varlden