Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

  • Den här aktiviteten har ägt rum.
  • 6 oktober 11:0012:30
  • Borås
  • Innovationsplattform Borås, Högskolan i Borås
  • Seminarium/föreläsning
  • Övrigt
  • Hållbarhet
  • Övrigt
  • Nya vägar till nya livsmedelsprocesser och grönt protein

    Amir Badeie är doktorand och forskare inom livsmedelsteknik på Högskolan i Borås och har utvecklat alternativa livsmedel. Föranmälan krävs enbart vid fysiskt deltagande.

    Amir forskar på livsmedelsprocesser och nya källor till grönt protein. Han kommer bland annat berätta om marknadstillväxten för alternativa proteinkällor under kommande år och hur denna processteknik görs klimatsmart. Med passion för innovation och matlagning bjuder Amir deltagarna på sin egen alternativa lunchlåda!

    Information

    Datum
    6 oktober
    Tid
    11:00–12:30
    Hur kan man delta?
    Lokalt på plats
    Digitalt
    Adress
    Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3, Plan 2, Borås
    + Google Map
    Arrangör
    Innovationsplattform Borås, Högskolan i Borås
    Kontaktperson
    Carola Samuelsson
    E-post
    carola.samuelsson@boras.se
    Föranmälan krävs
    Anmälan
    Föranmälan krävs för fysiskt deltagande, högst 20 personer kan delta på plats. För digitalt deltagande krävs ingen föranmälan. Deltagarna bjuds på alternativ lunchlåda!
    Länkar
    https://sverigesradio.se/artikel/6503293
    https://www.hb.se/forskning/forskningsportal/projekt/ways2taste-foradling-av-restprodukter-med-svampbioraffinaderi/vagen-till-en-ny-livsmedelsprocess/
    https://www.mynewsdesk.com/se/hogskolan_i_boras/pressreleases/svamp-som-bas-foer-framtidens-mat-en-seminariedag-om-vaegen-till-en-ny-livsmedelsprocess-2943801