Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 7 oktober 09:0009:45
 • Helsingborgs stad, Get AI
 • Seminarium/föreläsning
 • Övrigt
 • Nu skapar vi Hex22 – 34 dagar dataparty under H22 city expo!!

  Sommaren 2022 (30 maj till 3 juli) tar vi i Helsingborg vår stolta tradition av stadsmässor till nästa nivå. Genom H22 city expo bjuder vi in hela världen att uppleva och skapa tillsammans!! Ett av initiativen under expot är Hex22 - ett 34 dagar långt dataparty.På plats i Prisma huset i Oceanhamnen och såklart digitalt 24/7.Välkommen att hänga på!

  Under programpunkten kommer vi, intiativtagarna till Hex22, berätta mer om konceptet och bjuda in dig som vill att vara med. Vi har bara börjat och tänker att det blir ännu bättre om vi är fler som gör tillsammans!!

  Vi ser framför oss att vi är ett stort antal parter som samlas kring ett antal teman; tex AI, IoT, cybersäkerhet, mobilitet, drönare och (…). Vi genomför hackathons, utbildningar, knytkonferenser, workshops, föreläsningar, hackertävlingar, utställningar, lunchevent, mingel och givetvis: party!

  Lite längre fram i processen kommer vi att avgränsa och hitta ett tydligare fokus, men för nu vill vi hålla det väldigt öppet. Vi är nyfikna på dig och vad du skulle vilja bidra med. Så, kom och lyssna! Och gå sen hem och fundera på vad du skulle vilja putta in. Tillsammans skapar vi Hex22.

  Information

  Datum
  7 oktober
  Tid
  09:00–09:45
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Helsingborgs stad, Get AI
  Kontaktperson
  Lovisa Snekkersten
  E-post
  Lovisa.snekkersten@helsingborg.se
  Ingen anmälan krävs. Du deltar genom att klicka på "länk för digitalt deltagande". Koppla gärna upp några minuter innan det drar igång.
  Länkar
  https://www.notion.so/jardenberg/Hex22-ett-dataparty-6093d1ccd37747a79363c14b545442fa
  https://h22.se/h22cityexpo/