Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 4 oktober 09:0010:00
 • KTH Innovation, DigitalWell Ventures, Karlstad kommun
 • Seminarium/föreläsning
 • Styrning och ledning
 • Verksamhetsövergripande
 • Övrigt
 • KTH Innovation Readiness Levels – från innovationsstöd till offentlig upphandling

  Att utveckla och utvärdera nya idéer, vare sig det är för offentlig sektor eller som innovationsstödajnde verksamhet, kan underlättas med rätt verktyg. Hör om modellen KTH Innovation Readiness Levels® som har utvecklats av KTH Innovation och hur det nu används på nya sätt.

  KTH Innovation Readiness Level® är ett verktyg som utgör kärnan i KTH Innovations erkänt effektiva innovationsstöd för studenter, forskare och anställda på KTH. Sedan våren 2021 ligger verktyget på öppen licens och över 250 offentliga och privata organisationer världen över har registrerat sig för att använda det i sina innovationsverksamheter.

  En av de mest aktiva användarna är acceleratorn DigitalWell Ventures i Karlstad som har använt verktyget med framgång sedan starten 2020 för att bland annat i nära samarbete med Karlstads kommun utvärdera och utveckla nya idéer för offentlig sektor.

  I det här seminariet får du lyssna till representanter från de tre organisationerna som berättar om modellen och hur de använder den i sina verksamheter för att underlätta stöd och bedömning av innovationer med särskilt fokus på nyttan inom offentlig sektor.
  Möjlighet till att ställa frågor ges i slutet av seminariet, men om du undrar saker redan nu kan du skicka dina frågor till notander@kth.se

  Medverkande:
  Gustav Notander, Affärsutvecklingscoach KTH Innovation
  Lina Svensberg, Processledare DigitalWell Arena, Co-Founder och Program Manager DigitalWell Ventures
  Thomas Wernerheim, Utvecklingsstrateg på DigInn, Karlstads kommun

  Information

  Datum
  4 oktober
  Tid
  09:00–10:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  KTH Innovation, DigitalWell Ventures, Karlstad kommun
  Kontaktperson
  Maja Lidsheim Haak
  E-post
  majalh@kth.se
  Delta i Zoom-mötet om du vill ha möjlighet att ställa frågor. Seminariet kan också ses live och i efterhand på KTH Innovations YouTube-kanal.
  Länkar
  https://kth-se.zoom.us/j/65045706216?pwd=anFxREVkVkN3UGZoanZ0dHhDYjZzZz09
  https://youtu.be/pa3n2tKW_eE