Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 9 oktober 09:0010:00
 • Sollentuna kommun , Anthesis
 • Workshop
 • Hållbarhet
 • Klimatbudget som verktyg i kommunalt klimatarbete

  Klimatarbetet pågår för fullt i Sveriges kommuner och många arbetar med att utveckla arbetsätt som ger resultat. Sollentuna kommun har som ambition att ligga i framkant och ser möjligheter med att samverka för att nå resultat. Vi inbjuder därför till en workshop där vi vill dela erfarenheter och tankar om hur arbetet kan utvecklas. Välkommen!

  Sollentuna kommun bjuder in till ett samtal om hur kommuner kan utveckla sitt klimatarbete. Många kommuner arbetar idag med att utveckla sitt klimatarbete och vi ser stora möjligheter med att lära av varandra.

  Träffen inleds med att Sollentuna kommun berättar om bakgrunden till det pågående arbetet med att ta fram en klimatbudget och hur man ser det som ett verktyg i klimatarbetet. Därefter kommer Anthesis som tillsammans med Sollentuna kommun arbetar med att ta fram en budget att visa exempel från det pågåede arbetet.

  Därefter bjuder vi in deltagarna till ett samtal där vi fokuserar på utmaningar och möjligheter med kommunalt klimatarbete och lyfter erfarenheter och framgångsrika arbetssätt.

  Information

  Datum
  9 oktober
  Tid
  09:00–10:00
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Sollentuna kommun , Anthesis
  Kontaktperson
  Kristina Landfors
  E-post
  kristina.landfors@anthesisgroup.com
  Föranmälan krävs
  Anmälan
  Mötet kommer att hållas via Teams. En länk kommer att skickas ut till dem som anmäler sig.