Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 5 oktober, 2021 12:3013:30
 • Trafikverket
 • Seminarium/föreläsning
 • Samhällsbyggnad
 • Verksamhetsövergripande
 • Hur realiserar Trafikverket våra strategiska målsättningar och driver utveckling och innovation via affären?

  Trafikverket är Sveriges största offentliga beställare inom väg och järnväg. Vårt samarbete med leverantörsmarknaden är viktig och gör det möjligt att via affärerna stimulera marknaden att utvecklas och leverera det samhället behöver. Välkommen till en inspiration, praktiska exempel och en öppen dialog om utveckling och innovation via affären.

  Trafikverket är Sveriges största offentliga beställare med en uppdragsvolym på ca 50 miljarder kronor per år inom väg och järnväg. Vårt samarbete med leverantörsmarknaden är viktigt och gör det möjligt att via affärerna stimulera marknaden att utvecklas och leverera det samhället behöver. Som ledande beställare inom offentlig sektor har Trafikverket en unik möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen och användningen av ny teknik, digitalisering, automation samt stimulera till hållbara lösningar för en klimatneutral infrastruktur och en ökad mobilitet i samhället i stort.
  Trafikverket har länge haft i uppdrag att främja innovation för att öka produktiviteten och innovationer i anläggningsbranschen. I detta seminarium vill vi inspirera med ett axplock av lärdomar om utvecklingsdrivna upphandlingar med olika målsättningar. Seminariet ger korta, praktiska exempel på Trafikverkets arbete att driva utveckling och innovation via affären och avslutar med en öppen dialog där vi välkomnar frågor.

  Information

  Datum
  5 oktober, 2021
  Tid
  12:30–13:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Trafikverket
  Kontaktperson
  Anette Dahlman
  E-post
  anette.dahlman@trafikverket.se
  Ingen anmälan krävs.Länk till webinarium via Zoom