Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 4 oktober, 2019 10:0011:30
 • Stockholm
 • Socialstyrelsen, Finansinspektionen
 • Övrigt
 • Hälsa sjukvård
 • Hur kan vi på normerande/tillsynande myndigheter arbeta med innovation?

  Välkommen till ett interaktivt seminarium med fokus på erfarenhetsutbyte för att främja innovation i socialtjänst och hälso- och sjukvård. För dig som arbetar på Socialstyrelsen eller en av myndigheterna inom rådet för styrning med kunskap.

  André Guardado Lundqvist (jurist) och Per Nordkvist (avdelningschef) berättar om Finansinspektionens innovationscenter och hur deras arbetssätt fungerar i praktiken, sedan starten 2018. Innovationscentret fungerar som kontaktcenter för aktörer som utvecklar nya tjänster på finansmarknaden (t.ex. nya betallösningar). Centret vägleder aktörer, samt återkopplar till övriga delar av myndigheten till grund för prioriteringar i verksamheten.

  Seminariet är en del av Innovationsveckan på Socialstyrelsen och syftar till inspiration och erfarenhetsutbyte i frågeställningar kring att främja innovation i socialtjänst och hälso- och sjukvård.

  Föranmälan krävs. Begränsat antal platser. Anmäl er via knappen nedan.

  Målgrupp: endast för anställda på Socialstyrelsen och myndigheterna inom rådet för styrning med kunskap (E-hälsomyndigheten, Folkhälsomyndigheten, Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd, Inspektionen för vård- och omsorg, Läkemedelsverket, Myndigheten för delaktighet, Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket).

  Information

  Datum
  4 oktober, 2019
  Tid
  10:00–11:30
  Hur kan man delta?
  Lokalt på plats
  Adress
  Socialstyrelsen, Stockholm
  + Google Map
  Arrangör
  Socialstyrelsen, Finansinspektionen
  Kontaktperson
  Anna Löfgren Wilteus
  E-post
  anna.lofgren-wilteus@socialstyrelsen.se
  Anmälan