Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 9 oktober, 2020 10:0011:30
 • High Five, Högskolan Halmstad, Halland Tech Week
 • Seminarium/föreläsning
 • Arbetsmarknad
 • Näringslivsutveckling
 • Exponentiell tech och hållbarhet

  6–9 oktober anordnas flera programpunkter av olika arrangörer i Halland under paraplyet Halland Tech Week. Du får lära dig mer om ny teknik, digital omställning, AI, VR m.m. och får möjlighet att möta företagsledare, inspiratörer och forskare.

  Teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag? Samtidigt som den teknologiska utvecklingen vänder upp och ner på de flesta affärsmodeller, blir hållbarhet en disruptiv kraft.

  Vi inspireras och fascineras av Rebecka och har sedan ett samtal tillsammans med ett par spännande personer och er i publiken, om hur detta berör alla företagare och varför det är viktigt att vi förstår både möjligheterna och riskerna som ligger framför oss.

  Rebecka är en av de få svenskar som utbildats vid Singularity University i Silicon Valley. Under tre månader bodde hon på NASA tillsammans med 90 entreprenörer/forskare från 47 länder och intensivtränades i hur exponentiella teknologier som AI, blockchain och robotik kan användas till att skapa skalbara lösningar för vår tids globala utmaningar. Idag är Rebecka verksam som grundare och VD av affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag uppgradera till pionjärt hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. Rebecka är också en flitigt anlitad föreläsare/utbildare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier.

  Information

  Datum
  9 oktober, 2020
  Tid
  10:00–11:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt