Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 7 oktober, 2022 11:0011:40
 • Bup Region Skåne, Innovation Skåne
 • Seminarium/föreläsning
 • Bup Skåne online

  Bup (Barn- och ungdomspsykiatri) Skåne samarbetar tillsammans med Innovation Skåne för att öka digital tillgänglighet, kring psykisk (o)hälsa. Målgruppen är barn och unga samt deras närstående. Resultatet är start av Sveriges första digitala En väg in, Bup Skåne online. Bup Skåne online erbjuder digitala tjänster med hälsofrämjande fokus.

  Bup (Barn- och ungdomspsykiatri) Skåne samarbetar tillsammans med Innovation Skåne för att öka digital tillgänglighet, kring psykisk (o)hälsa. Målgruppen är barn och unga samt deras närstående. Många barn och unga i Skåne har deltagit vid flertalet olika fysiska och digitala workshops. Resultatet är start av Sveriges första digitala En väg in, Bup Skåne online. Bup Skåne online erbjuder med hälsofrämjande fokus; fakta, självhjälp och kontaktvägar. Följ utvecklingen här och ta del av utbudet redan idag Bup – för dig under 18 – Psykiatri Skåne (skane.se)

  Föreläsarna kommer att beskriva utmaning med ökande psykisk ohälsa och möjligheter med digitalt tillgängliga insatser för fakta, självhjälp och kontakt. De kommer även att beskriva metodik för att skapa nya tjänster tillsammans med barn och unga och hur samverkan och kraftsamling med flertalet aktörer kan ske. Under föreläsningen tittar vi vidare på kopplingen till olika framgångsfaktorer för att kunna främja innovationsprocesser, med erfarenheter utifrån konkreta exempel i projektets resultat och arbete.

  Föreläsare är Annika Nilsson, verksamhetsutvecklare Bup Skåne och Emmy Bertholdsson, innovationsledare Innovation Skåne.

  Information

  Datum
  7 oktober, 2022
  Tid
  11:00–11:40
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  Bup Region Skåne, Innovation Skåne
  Kontaktperson
  Emmy Bertholdsson
  E-post
  emmy.bertholdsson@innovationskane.com
  Anslut via teamslänk, möjligheter att ställa frågor i chatten.
  Länkar
  https://vard.skane.se/psykiatri-skane/bup-for-dig-under-18-ar/
  https://innovationskane.com/