Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har ägt rum.
 • 5 oktober, 2020 12:0013:30
 • AllAgeHub
 • Seminarium/föreläsning
 • Hälsa sjukvård
 • AllAgeHub WebbExpo – en digital utställning av välfärdsteknik

  Den 5 oktober bjuder AllAgeHub in till en digital visning av WebbExpo – en digital utställning av välfärdsteknik. Under den här stunden får du möjlighet att se hur sidan fungerar, du får höra om varför vi har tagit fram den och om hur du kan bidra till att utveckla WebbExpo.

  WebbExpo är ett initiativ från AllAgeHub för att inspirera och sprida kunskap om välfärdsteknik och för att skapa en plattform för företag att kunna exponera sina produkter för användare.

  Visningen vänder sig till dig som är behov av välfärdsteknik, är anhörig eller personal inom vård- och omsorg, samt till dig som utvecklar eller är leverantör av välfärdsteknik.

  Under en timma visar och berättar vi vad WebbExpo är och sedan finns möjlighet att stanna kvar och diskutera och ställa frågor. Vi kommer även att ge deltagarna inblick i vårt nya projekt Testbädden AllAgeHub.

  Information

  Datum
  5 oktober, 2020
  Tid
  12:00–13:30
  Hur kan man delta?
  Digitalt
  Arrangör
  AllAgeHub
  Kontaktperson
  Carolina Fornell
  E-post
  carolina.fornell@allagehub.se
  Föranmälan krävs
  Anmälan
  Anmälan görs i formuläret på vår hemsida och länk till det digitala seminariet kommer att skickas till den mailadress du anger senast dagen före seminariet.
  Länkar
  https://allagehub.se